Skip to main content

Dieetbehandeling

De eerste afspraak duurt ongeveer een uur. We gaan het hebben over wat je verwachtingen zijn, welke doelen en vragen je hebt en we brengen je eetpatroon in kaart. De adviezen die ik je geef werk ik vaak uit in een voorbeelddagmenu of een brief. Daarna bepalen we samen of en wanneer er een vervolgafspraak wordt gepland. Als we een vervolgafspraak inplannen, zie ik je meestal na een week of vier weer terug.

Een vervolgafspraak duurt 15-30 minuten. We evalueren de adviezen en resultaten samen en zo nodig stel ik de adviezen en doelen bij.

Ik werk als een “all round” diëtist. Dat wil zeggen dat ik bekwaam ben in de meest gangbare diëten. Met sommige ziektebeelden heb ik meer affiniteit en ben er vaker in geschoold.

Mijn specialisaties zijn:

– Diabetes
– Hart en vaatziekten
– Overgewicht
– Ondergewicht/ ondervoeding
– Nierziekten
– Palliatieve voeding
– Oncologie

Beeldbellen

Naast het afspreken op locatie is het ook mogelijk om gebruik te maken van beeldbellen. Ik heb hiervoor een beveiligd programma wat makkelijk in gebruik is. Je krijgt van mij een mail met een link die je kunt aanklikken op de afgesproken dag en tijd. Wanneer de link wordt aangeklikt start het gesprek.

Huisbezoek

Als je slecht ter been bent of om een andere reden echt niet naar de locatie kunt komen dan is een huisbezoek ook mogelijk.

Verwijzing

Je kunt je aanmelden via 06-31660757 of email: info@dietistenpraktijklamers.nl. Verwijzers kunnen een verwijsbrief sturen via zorgmail of zorgdomein. Zonder verwijzing is het ook mogelijk om een afspraak te maken.

Kom vrijblijvend in contact