Skip to main content

Over mij

18 jaar ervaring

7 specialiteiten

Mijn naam is Nicole Lamers, ik ben getrouwd met Sjors en moeder van onze zoon Milan (2009) en onze eeneiige tweeling Fleur en Jolijn (2011). Sinds 2021 is ons gezin helemaal compleet met onze hond Fiep, die ik weleens gekscherend mijn vierde kind noem omdat ze als Hongaarse Vizsla zoveel aandacht en beweging nodig heeft. Ze is een jachthond en ik volg sinds een poosje jachttrainingen met haar. Erg leuk! Naast het wandelen met Fiep voetbal ik en probeer ik regelmatig hard te lopen.
Natuurlijk heb ik als diëtiste een passie voor eten en ik kook dan ook graag. Waar ik op let met koken? Het moet vers zijn, niet te veel ingrediënten, niet te duur en eenvoudig te maken. Dit komt terug in de recepten die ik op deze site deel.

Over mij als diëtiste

Na mijn afstuderen heb ik bij verschillende thuiszorgorganisaties gewerkt en in 2012 ben ik volledig voor mezelf begonnen. In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in een aantal ziektes. Voeding bij kanker, palliatieve voeding en voeding bij nierziekten. Hiernaast zie ik veel patiënten met overgewicht, ondergewicht, diabetes mellitus, vaatproblemen en prikkelbare darmsyndroom. 

Ik geloof niet in diëten

In mijn adviezen probeer ik dichtbij de eetstijl van mijn cliënten te blijven. Ik geloof niet in diëten. Klinkt misschien een beetje raar uit de mond van een diëtist. Ik geloof in eetwissels. Kleine veranderingen die haalbaar en leefbaar zijn. Alle kleine veranderingen kunnen een enorme verandering teweeg brengen. Lief zijn voor jezelf vind ik daarin een heel belangrijke. Het mag met vallen en opstaan gaan,  gun jezelf de tijd om te veranderen.